Ať už milujete kuře s křehkou kůrkou nebo si neodpustíte tradiční svatomartinskou husičku, keramický pekáč, ve kterém upečete i naservírujete stylově by vám doma neměl chybět Nemusíte ho samozřejmě použít pouze na drůbež Zkuste třeba vcelku pečený květák na kari nebo červenou řepu, která vás dostane svou nasládlou chutí
O značce:
Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry