Kouzlo francouzských koláčů spočívá v křehkém těstě To snadno připravíte z hladké mouky, másla, trošky cukru a studené vody Takto připravené těsto necháte odpočinout v lednici, vyválíte, vložíte do formy, propícháte vidličkou a zatížené keramickými fazolemi upečete Hotový korpus pak v zemi galského kohouta plní ovocnými, smetanovými nebo čokoládovými krémy, zdobí ovocem a dalšími vychytávkami této vznešené kuchyně
Sbíhají se vám sliny? Pak vsaďte na formu od Emile Henry Kvalitní nádobí je půl úspěchu Barvy forem pak můžete snadno kombinovat a doplňovat například s formičkami ramequin nebo zanechat jednobarevnost To už je jen na vás
O značce:
Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, bude gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry